O echipa dinamica pentru probleme fiscale. Cabinet individual Consultant fiscal. Solutii de consultanta fiscala.
 
Dati-ne legi clare si precise, de neschimbat;
                                          a interpreta legile este aproape acelasi lucru cu a le corupe. Voltaire
 
 
 
 
                            Telefon rapid: 0765.216.760 , 0723.530.139
Utile:
 
 • De ce avem nevoie de un consultant fiscal? Avem nevoie de un consultant fiscal pentru ca legea fiscala este greoaie, confuza si uneori neinteleasa! Avem nevoie de traducerea Codului fiscal!
 • Activitatea  de consultanta fiscala nu s-a inventat in Romania! Este ceruta de companiile din afara ce sunt prezente si la noi pentru ca stiu ca solutiile de fiscalitate provin de la consultanti fiscali. Managerii acestora s-au obisnuit sa apeleze la servicii specializate din afara companiei, nu pentru ca nu au incredere in departamentele proprii, ci pentru puncte de vedere emise de consultanti fiscali specializati in taxe. Tot acestia le acorda asistenta fiscala in litigii!

Consultant Fiscal. Echipa noastra de consultanti fiscali elaboreaza solutii de consultanta fiscala. Avem o experienta vasta in elaborarea de solutii fiscale inclusiv  expertize pentru instantele de judecata competente sau pentru autoritatile fiscale. Probabil suntem singura organizatie din tara ce a redactat, cele mai profunde, cuprinzatoare si vandute grile  pentru pregatirea si sustinerea examenului de consultant fiscal, publicate de o editura de profil, in ultimii 3 ani consecutivi. Predam cursuri de fiscalitate persoanlizate, iar unii abonati la revistele noastre lucreaza la ANAF.      
 
Telefon special : + 4 0740 031 795  ; email:  adrian@bentaconsult.ro 
 
Cere o oferta de pret pentru certificare declaratii fiscale! Cere o oferta de pret pentru alerta fiscala. Cere o oferta de pret pentru o revista de excelenta in fiscalitate ! Un e-mail nu costa nimic si poate avem cel mai bun pret !
   Home - Consultant Fiscal      Prietenii Fiscalitatii
 
 • Ce reprezinta Prietenii Fiscalitatii ? Fara indoiala nu numai o revista specializata in taxe si contabilitate,  ci un consultant personal ! Prietenii Fiscalitatii este o publicatie electronica, editata in fiecare zi de luni, transmisa abonatilor prin e-mail. Aceasta se adreseaza tuturor celor care lucreaza in domeniul financiar – contabil si doresc sa devina foarte buni in domeniu fiscal. Publicatia nu se adreseaza debutantilor !


 • Descarca Revista Prietenii Fiscalitatii : Nr. 1 / 2014 aici !
 • Testeaza-ti cunostiintele fiscale : Test inteligent de fiscalitate, decarca aici !
   
 • Ce avantaje au abonatii ?
 • Revista Prietenii Fiscalității este un asistent personal al fiecărei persoane ce lucrează în domeniul financiar contabil și dorește să fie foarte bun în această profesie. Revista se adreseaza celor ce profeseze in contabilitate si fiscalitate. Publicația cuprinde soluții de consultanță fiscală și foarte multe studii de caz cu metode de optimizare fiscală de dificultate ridicata
 • Praxis fiscal. Orice numar al revistei conține spețe fiscale și studii de caz cu privire la impozite și taxe din activitatea de zi cu zii, dintre cele care ridica probleme in abordare. Subiectele curente sunt din TVA, accize, impozit nerezidenti, insa si din elemente de parafiscalitate. Acestea sunt descrise inclusiv din punctul de vedere al declarațiilor aferente sau al termenelor de respectat. În  multe cazuri soluțiile fiscale sunt însoțite de monografii contabile. Subiectele la care elaborăm soluții de consultanța fiscală sunt fie propuse de redacție, fie de către abonați.

 

 • Spete numai pentru specialisti. Revista are o sectiune dedicata unor probleme fiscale de profund rationamet fiscal si dificultate deosebita. In multe cazuri analizam comparativ situatia fiscala pornind de la opinia autoritatii fiscale in contradictoriu sau in probatoriu cu opinia noastra.
 • Fara teorie inutila numai cu temei normativ :  Subiectele abordate in revista se editeza intr-un ton neutru fara teorii subiective proprii ale autorilor. Orice solutie sau orice rationament profesional se bazeaza intodeauna pe un temei normativ indicat punctual. Dupa caz, poate fi prezentata chiar prevedere justificativa.
 • Subiectul este actualizat la data revistei. Orice material aparut in revista tine cont de ultimele modificari normative. Deseori analizam in paralel efectul prevederilor normative ca urmare a modificarilor fiscale. In primele numere ale revistei am abordat o speta fiscala analizata comparat prin prisma legislatiei valabile la 31.12.2013 cu legislatia valabila de la 01.01.2014
 • 52 de numere pe an ! Comunicate electronic in fiecare luni!  Fara intarzieri si fara costuri cu transportul !
   
 • Pentru optiuni suplimentare la abonare, arhiva cu numere publicate in perioada anterioara accesați site-ul nostru www.taxare.ro !
 •  Vreau mai multe informatii!  Vreau un draft de contract de abonament ? Cum le obtin ?
 • Suntem la dispozitia dvs la telefoanele 0765.216.760, 0723.530.139, 021.776.90.18.
 • Putem coresponda pe adresele de e-mail: office@taxare.ro, emilia@bentaconsult.ro, adrian@bentaconsult.ro.
 • Puteti descarca draftul de abonament si analiza eventualele optiuni suplimentare pe site-ul: www.taxare.ro
Cauza: C787 Sogard

 
 
 
AL 02/2015 - OMFP 1802/2014 - noile reglementari contabile
AL 12/2015 - Extinderea cotei reduse de TVA pentru toate serviciile de cazare
AL 30/2015 - Modificare reglementari contabile conforme cu IFRS
AL 53/2015 - Modificare norme de aplicare Cod fiscal
 
Un  consultant fiscal este alaturi de tine ! Impreuna vom gasi solutii la probleme de fiscalitate,  taxe si impozite, procedura fiscala sau vom identificas olutii de optimizare fiscala ! Contabilitatea si declaratiile de depus, nu mai sunt doar surse de amenzi! Jurnalele de tva si actele contabile trebuie acum doar sa te ajute !
..................................................................................................................................................................................
Domeniile :  www.bentaconsult.ro , www.itva.ro , www.taxare.ro precum si marcile "Prietenii Contabilitatii ,"Prietenii Fiscalitatii", " Alerta fiscala" sunt detinute de persoana fizica autorizata Adrian Benta.
Adresa: Bucuresti, Sector 5, Str. Aleea Posada, Nr 8, Bl 31, Ap 19, cod postal 051414 Cod fiscal RO 22886383 
Tel: 021. 776 90 18; Fax: 0311.043.869; Mobil: 0765 216 760; 0723 530 139 ; 0740 031 795
 Tel ANPC - Bucuresti : 0800/080999