O echipa dinamica pentru probleme fiscale. Cabinet individual Consultant fiscal. Solutii de consultanta fiscala.
 
Dati-ne legi clare si precise, de neschimbat;
                                          a interpreta legile este aproape acelasi lucru cu a le corupe. Voltaire
 
 
 
 
                            Telefon rapid: 0765.216.760 , 0723.530.139
Utile:
 
 • De ce avem nevoie de un consultant fiscal? Avem nevoie de un consultant fiscal pentru ca legea fiscala este greoaie, confuza si uneori neinteleasa! Avem nevoie de traducerea Codului fiscal!
 • Activitatea  de consultanta fiscala nu s-a inventat in Romania! Este ceruta de companiile din afara ce sunt prezente si la noi pentru ca stiu ca solutiile de fiscalitate provin de la consultanti fiscali. Managerii acestora s-au obisnuit sa apeleze la servicii specializate din afara companiei, nu pentru ca nu au incredere in departamentele proprii, ci pentru puncte de vedere emise de consultanti fiscali specializati in taxe. Tot acestia le acorda asistenta fiscala in litigii!

Consultant Fiscal. Echipa noastra de consultanti fiscali elaboreaza solutii de consultanta fiscala. Avem o experienta vasta in elaborarea de solutii fiscale inclusiv  expertize pentru instantele de judecata competente sau pentru autoritatile fiscale. Probabil suntem singura organizatie din tara ce a redactat, cele mai profunde, cuprinzatoare si vandute grile  pentru pregatirea si sustinerea examenului de consultant fiscal, publicate de o editura de profil, in ultimii 3 ani consecutivi. Predam cursuri de fiscalitate persoanlizate, iar unii abonati la revistele noastre lucreaza la ANAF.      
 
Telefon special : + 4 0740 031 795  ; email:  adrian@bentaconsult.ro 
 
Cere o oferta de pret pentru certificare declaratii fiscale! Cere o oferta de pret pentru alerta fiscala. Cere o oferta de pret pentru o revista de excelenta in fiscalitate ! Un e-mail nu costa nimic si poate avem cel mai bun pret !
   Home - Consultant Fiscal      Alerta Fiscala
 
 
În ce constă serviciul ?
Noi studiem în fiecare zi Monitorul Oficial și vă transmitem o informare în regim de alertă, prin e-mail, în formatele ppt, pdf și doc, în termen de  24 -72 ore de la publicarea actelor normative cu caracter fiscal și asimilat.
 
De asemenea, în conținutul alertei veți regăsi și linkul către actul normativ în varianta originală postat pe siteul nostru.
 
Avantajul dumneavoastră constă în faptul că nu mai trebuie să citiți „tone” de informații irelevante pentru domeniul fiscal și financiar-contabil, nu omiteți nici un monitor, fiind la zi cu actele normative ce va influențează activitatea și totodată aflați și opinia unor specialiști în domeniu cu privire la noile modificări.
 
Fiecare alertă fiscală este însoțită de recomandări de aplicare sau soluții de optimizare fiscală.
 
Costul serviciului de Alertă Fiscală
Prețul lunar al abonamentului este de în mod normal 35 EUR iar periodic se fac oferte promoționale!
 
Punctele forte ale unui Abonament de Alertă Fiscală?
 • Flexibilitate la facturare, o singură factură pe trimestru !
 • Informaţia este comentată, sunt scoase în evidență  implicațiile apărute şi sunt indicate metode de optimizare fiscală!
 • Contractul poate fi reziliat unilateral de către client, în cazul în care nu mai considerați necesar acest abonament sau bugetul nu vă mai permite!
 • Alerta Fiscală poate fi transmisă la un număr de până la 7 adrese de e-mail din organizaţia dumneavoastră, în funcție de oferta contractată !
 
De ce acest produs ?
Toţi clienţii noştrii au întâmpinat aceleași probleme:
 • volumul uriaş de acte normative ce apar în Monitorul Oficial;
 • modificările ulterioare aduse actelor normative, cu o frecvență mare mai ales în cazul actelor normative cu impact mare în activitatea financiar-contabilă;
 • normele metodologice care întârzie să apară sau introduc ... mai multe restricţii decât prevede legea;
 
Noi vă transmitem efectiv noutăţile din domeniul fiscal, comentate şi adnotate cu propuneri de optimizare fiscală !
 
Cum vă abonați?
Descărcați formularul de contract de pe site-ul www.bentaconsult.ro
Transmiteți contractul semnat și ștampilat  prin:
 • E-mail la:  office@bentaconsult.ro
 • Fax: 0311.043.869
 • Poștă destinatar: CABINET CONSULTANT FISCAL ADRIAN BENȚA, adresa: Str. Aleea Posada, Nr. 8, Bl. 33, Sc. 2, Et. 1, Ap. 19, Sector 5, Bucureşti, cod postal 051414
 
Începând cu aceeaşi zi veți primi noutăţile fiscale iar în cazul în care doriți vă putem furniza și alertele emise în perioada anterioară semnării contractului !
Un exemplar al contractului semnat şi de noi se va transmite clientului anexat la prima factură!!!
 
 
 
AL 02/2015 - OMFP 1802/2014 - noile reglementari contabile
AL 12/2015 - Extinderea cotei reduse de TVA pentru toate serviciile de cazare
AL 30/2015 - Modificare reglementari contabile conforme cu IFRS
AL 53/2015 - Modificare norme de aplicare Cod fiscal
 
Un  consultant fiscal este alaturi de tine ! Impreuna vom gasi solutii la probleme de fiscalitate,  taxe si impozite, procedura fiscala sau vom identificas olutii de optimizare fiscala ! Contabilitatea si declaratiile de depus, nu mai sunt doar surse de amenzi! Jurnalele de tva si actele contabile trebuie acum doar sa te ajute !
..................................................................................................................................................................................
Domeniile :  www.bentaconsult.ro , www.itva.ro , www.taxare.ro precum si marcile "Prietenii Contabilitatii ,"Prietenii Fiscalitatii", " Alerta fiscala" sunt detinute de persoana fizica autorizata Adrian Benta.
Adresa: Bucuresti, Sector 5, Str. Aleea Posada, Nr 8, Bl 31, Ap 19, cod postal 051414 Cod fiscal RO 22886383 
Tel: 021. 776 90 18; Fax: 0311.043.869; Mobil: 0765 216 760; 0723 530 139 ; 0740 031 795
 Tel ANPC - Bucuresti : 0800/080999