O echipa dinamica pentru probleme fiscale. Cabinet individual Consultant fiscal. Solutii de consultanta fiscala.
 
Dati-ne legi clare si precise, de neschimbat;
                                          a interpreta legile este aproape acelasi lucru cu a le corupe. Voltaire
 
 
 
 
                            Telefon rapid: 0765.216.760 , 0723.530.139
Utile:
 
  • De ce avem nevoie de un consultant fiscal? Avem nevoie de un consultant fiscal pentru ca legea fiscala este greoaie, confuza si uneori neinteleasa! Avem nevoie de traducerea Codului fiscal!
  • Activitatea  de consultanta fiscala nu s-a inventat in Romania! Este ceruta de companiile din afara ce sunt prezente si la noi pentru ca stiu ca solutiile de fiscalitate provin de la consultanti fiscali. Managerii acestora s-au obisnuit sa apeleze la servicii specializate din afara companiei, nu pentru ca nu au incredere in departamentele proprii, ci pentru puncte de vedere emise de consultanti fiscali specializati in taxe. Tot acestia le acorda asistenta fiscala in litigii!

Consultant Fiscal. Echipa noastra de consultanti fiscali elaboreaza solutii de consultanta fiscala. Avem o experienta vasta in elaborarea de solutii fiscale inclusiv  expertize pentru instantele de judecata competente sau pentru autoritatile fiscale. Probabil suntem singura organizatie din tara ce a redactat, cele mai profunde, cuprinzatoare si vandute grile  pentru pregatirea si sustinerea examenului de consultant fiscal, publicate de o editura de profil, in ultimii 3 ani consecutivi. Predam cursuri de fiscalitate persoanlizate, iar unii abonati la revistele noastre lucreaza la ANAF.      
 
Telefon special : + 4 0740 031 795  ; email:  adrian@bentaconsult.ro 
 
Cere o oferta de pret pentru certificare declaratii fiscale! Cere o oferta de pret pentru alerta fiscala. Cere o oferta de pret pentru o revista de excelenta in fiscalitate ! Un e-mail nu costa nimic si poate avem cel mai bun pret !
   Home - Consultant Fiscal      Echipa - Tarife
  • In echipa noastra regasim persoane cu o vasta pregatire profesionala, cu rezultate confirmate prin decizii ale Curtii Supreme de Justitie in contradictoriu cu autoritatile fiscale prin sute de opinii fiscale emise in ultimii ani sau confirmate prin rezultatele favorabile regasite in rapoartele de inspectie fiscala in care ne-am reprezentat clientii. Sunt la dispozitia dvs:
 
Echipa
Nume
E-mail
Consultant fiscal
Benta Mihaela
mihaela@bentaconsult.ro
Consultant fiscal
Benta Adrian adrian@bentaconsult.ro
Consultant fiscal
Serban Gabriela
office@bentaconsult.ro
Consultant fiscal
Pandele Adriana
office@bentaconsult.ro
Consultant fiscal
Dragos Patroi
office@bentaconsult.ro
Consultant fiscal
Nica Cristina
office@bentaconsult.ro
Avocat
Vochita Octavian
office@bentaconsult.ro
Avocat
Stanescu Carmen
office@bentaconsult.ro


        Tarifele noastre sunt negociate in functie de volumul de munca prestat, de complexitatea lucrarii, de modul de colaborare cu personalul clientului precum si de modul de asumare a raspunderii. 

         In general, noi avem trei tipuri de tarife:
            a)  - tarife lunare pentru servicii pe baza de abonament care cuprind un numar de lucrari stabilit la contractare. Acest tip de abonament are un pret fix stabilit la contractare nu se modifica pentru intreaga perioada de desfasurare a activitatii si nu este fluctuant in functie de volumul de munca lunar.
            b)  - tarife orare pentru ora de consultatie fiscala. Acestea se agreaza inainte de contractare in functie de durata estimata a serviciului.
           c) - tarife de succes, constand intr-o suma achitat de client numai daca solutia noastra este agreata si produce un efect benefic asupra clientului. Tariful de succes este negociat la contractare.
          In functie de optiunea clientilor serviciile pot fi prestate si facturare de un consultant platitor de tva sau de un consultant neplatitor de tva. Aceasta optiune se exercita pana la intocmirea contractului de prestare de serviciu. Facturarea serviciilor se efectueaza conform Codului fiscal.
        
 

 
 

 

 
 
 
AL 02/2015 - OMFP 1802/2014 - noile reglementari contabile
AL 12/2015 - Extinderea cotei reduse de TVA pentru toate serviciile de cazare
AL 30/2015 - Modificare reglementari contabile conforme cu IFRS
AL 53/2015 - Modificare norme de aplicare Cod fiscal
 
Un  consultant fiscal este alaturi de tine ! Impreuna vom gasi solutii la probleme de fiscalitate,  taxe si impozite, procedura fiscala sau vom identificas olutii de optimizare fiscala ! Contabilitatea si declaratiile de depus, nu mai sunt doar surse de amenzi! Jurnalele de tva si actele contabile trebuie acum doar sa te ajute !
..................................................................................................................................................................................
Domeniile :  www.bentaconsult.ro , www.itva.ro , www.taxare.ro precum si marcile "Prietenii Contabilitatii ,"Prietenii Fiscalitatii", " Alerta fiscala" sunt detinute de persoana fizica autorizata Adrian Benta.
Adresa: Bucuresti, Sector 5, Str. Aleea Posada, Nr 8, Bl 31, Ap 19, cod postal 051414 Cod fiscal RO 22886383 
Tel: 021. 776 90 18; Fax: 0311.043.869; Mobil: 0765 216 760; 0723 530 139 ; 0740 031 795
 Tel ANPC - Bucuresti : 0800/080999