O echipa dinamica pentru probleme fiscale. Cabinet individual Consultant fiscal. Solutii de consultanta fiscala.
 
Dati-ne legi clare si precise, de neschimbat;
                                          a interpreta legile este aproape acelasi lucru cu a le corupe. Voltaire
 
 
 
 
                            Telefon rapid: 0765.216.760 , 0723.530.139
Utile:
 
 • De ce avem nevoie de un consultant fiscal? Avem nevoie de un consultant fiscal pentru ca legea fiscala este greoaie, confuza si uneori neinteleasa! Avem nevoie de traducerea Codului fiscal!
 • Activitatea  de consultanta fiscala nu s-a inventat in Romania! Este ceruta de companiile din afara ce sunt prezente si la noi pentru ca stiu ca solutiile de fiscalitate provin de la consultanti fiscali. Managerii acestora s-au obisnuit sa apeleze la servicii specializate din afara companiei, nu pentru ca nu au incredere in departamentele proprii, ci pentru puncte de vedere emise de consultanti fiscali specializati in taxe. Tot acestia le acorda asistenta fiscala in litigii!

Consultant Fiscal. Echipa noastra de consultanti fiscali elaboreaza solutii de consultanta fiscala. Avem o experienta vasta in elaborarea de solutii fiscale inclusiv  expertize pentru instantele de judecata competente sau pentru autoritatile fiscale. Probabil suntem singura organizatie din tara ce a redactat, cele mai profunde, cuprinzatoare si vandute grile  pentru pregatirea si sustinerea examenului de consultant fiscal, publicate de o editura de profil, in ultimii 3 ani consecutivi. Predam cursuri de fiscalitate persoanlizate, iar unii abonati la revistele noastre lucreaza la ANAF.      
 
Telefon special : + 4 0740 031 795  ; email:  adrian@bentaconsult.ro 
 
Cere o oferta de pret pentru certificare declaratii fiscale! Cere o oferta de pret pentru alerta fiscala. Cere o oferta de pret pentru o revista de excelenta in fiscalitate ! Un e-mail nu costa nimic si poate avem cel mai bun pret !
   Home - Consultant Fiscal      Certificare TVA
 • Serviciile de certificare TVA pentru depunerea deconturilor de TVA sunt realizate de o echipa de 5 consultanti fiscali ce pot venii in ajutorul dvs. 
 • Certificarea TVA este o activitate relativ noua in domeniul fiscal, insa echipa noastra are rezultate foarte bune in privinta rambursarilor de TVA cu mult inainte de aceasta prevedere normativa. Informativ, prezentam o lista cu locatiile fiscale ale clientilor nostrii ce au obtinut cu succes rambursari de TVA, precum si sumele aprobate la rambursare:
 • 1. Bucuresti, Sector 4 - suma de 1.900.000 lei TVA. Rambursarea s-a aprobat prin control fiscal anticipat, finalizat in trimestrul al IV lea 2013, iar rambursarea este programata pentru anul 2014;
 • 2. Bucuresti, Sector 2 - suma de 430.000 lei, rambursare TVA realizata in anul 2012, dupa efectuarea controlului;
 • 3. Ilfov - suma de 270.000 lei, rambursare TVA realizata in anul 2011, prin control de fond;
 • 4. Ilfov - suma de 1.200.000 lei, rambursare TVA cu efectuarea controlului anticipat, rambursare in anul 2011;
 • 5. Constanta - 15.000.000 lei, rambursare cumuland 6 deconturi de TVA cu efectuarea a nu mai putin de 6 controale anticipate, suma aprobata la rambursare in anul 2011; TVA facturat prin reprezentant fiscal al unei companii nerezidente inregistrate in scopuri de TVA in Romania. Clientul a fost reprezentat inclusiv in cazul controalelor incrucisate efectuate.
 • 6. Bucuresti, sector 4 - suma de 1.200.000 lei, rambursare TVA dupa efectuarea controlului de fond, realizare in anul 2010;
 • 7. Arad - suma de 34.000.000 lei, solicitata la rambursare de TVA, control in desfasurare in anul 2014.

 

 • Ce intelegem prin certificarea TVA ? In nici un caz o simpla stampila pe un formular !
 • Serviciile echipei noastre inteleg prin certificarea decontului de TVA o analiza obiectiva a situatiei TVA inregistrata de clientul nostru. Noi analizam punctele slabe sau punctele forte in privinta rambursarii TVA sau in cazul controalelor de fond. Procedural, se va intocmi un raport de certificare, insa nu acest document este obiectivul, ci stabilirea unei situatii concrete si corecte cu privire la evidenta TVA a clientului.

 

 • Impreuna cu noi, clientii pot rezolva situatii mai speciale privind:

- scopul achizitiilor ce permit deducerea TVA, corectitudinea tranzactiilor sau evitarea interpretarilor subiective ;

- documentele justificative, fara acestea rambursarea de TVA este doar un subiect de discutie. Cel mai usor de ,,dat jos'' un TVA este in cazul in care factura este eronat intocmita sau nu exista contract si alte documente justificative;
- justificarea scutirii de TVA, in cazurile in care ANAF sustine contrariul;
- corelatiile urmarite de echipele de control, in fond e totusi o verificare majora a activitatii ce tine cont si de partea scriptica a contabilitatii, de depunerea declaratiilor si existenta jurnalelor;
-corectarea eventualelor erori, in fond si activitatea contabila este una umana;

-evitarea erorilor desfasurate pe parcursul controlului, in fond ANAF verifica documentele contribuabilului;
- sustinerea unor puncte de vedere bine argumentate si justificate in fata echipei de control, pana la urma clientul trebuie sa justifice ca are dreptate si nu echipa fiscala;
- sustinerea opiniei clientului la momentul cheie al rambursarii de TVA, respectiv la comunicarea draftului de raport preliminar de inspectie privind rambursarea TVA, poate ultimul moment in care mai poate fi "transata" amiabil o suma refuzata la rambursare. Experienta de pana acum ne arata ca o argumentatie foarte buna a situatiilor clientului majoreaza sumele aprobate la rambursare cu 10% - 15% fata de draftul initial al raportului de inspectie fiscala.
 

 • Si...desigur, putem proba afirmatiile noastre prin prezentarea de referinte !


 
 
 
AL 02/2015 - OMFP 1802/2014 - noile reglementari contabile
AL 12/2015 - Extinderea cotei reduse de TVA pentru toate serviciile de cazare
AL 30/2015 - Modificare reglementari contabile conforme cu IFRS
AL 53/2015 - Modificare norme de aplicare Cod fiscal
 
Un  consultant fiscal este alaturi de tine ! Impreuna vom gasi solutii la probleme de fiscalitate,  taxe si impozite, procedura fiscala sau vom identificas olutii de optimizare fiscala ! Contabilitatea si declaratiile de depus, nu mai sunt doar surse de amenzi! Jurnalele de tva si actele contabile trebuie acum doar sa te ajute !
..................................................................................................................................................................................
Domeniile :  www.bentaconsult.ro , www.itva.ro , www.taxare.ro precum si marcile "Prietenii Contabilitatii ,"Prietenii Fiscalitatii", " Alerta fiscala" sunt detinute de persoana fizica autorizata Adrian Benta.
Adresa: Bucuresti, Sector 5, Str. Aleea Posada, Nr 8, Bl 31, Ap 19, cod postal 051414 Cod fiscal RO 22886383 
Tel: 021. 776 90 18; Fax: 0311.043.869; Mobil: 0765 216 760; 0723 530 139 ; 0740 031 795
 Tel ANPC - Bucuresti : 0800/080999