O echipa dinamica pentru probleme fiscale. Cabinet individual Consultant fiscal. Solutii de consultanta fiscala.
 
Dati-ne legi clare si precise, de neschimbat;
                                          a interpreta legile este aproape acelasi lucru cu a le corupe. Voltaire
 
 
 
 
                            Telefon rapid: 0765.216.760 , 0723.530.139
Utile:
 
  • De ce avem nevoie de un consultant fiscal? Avem nevoie de un consultant fiscal pentru ca legea fiscala este greoaie, confuza si uneori neinteleasa! Avem nevoie de traducerea Codului fiscal!
  • Activitatea  de consultanta fiscala nu s-a inventat in Romania! Este ceruta de companiile din afara ce sunt prezente si la noi pentru ca stiu ca solutiile de fiscalitate provin de la consultanti fiscali. Managerii acestora s-au obisnuit sa apeleze la servicii specializate din afara companiei, nu pentru ca nu au incredere in departamentele proprii, ci pentru puncte de vedere emise de consultanti fiscali specializati in taxe. Tot acestia le acorda asistenta fiscala in litigii!

Consultant Fiscal. Echipa noastra de consultanti fiscali elaboreaza solutii de consultanta fiscala. Avem o experienta vasta in elaborarea de solutii fiscale inclusiv  expertize pentru instantele de judecata competente sau pentru autoritatile fiscale. Probabil suntem singura organizatie din tara ce a redactat, cele mai profunde, cuprinzatoare si vandute grile  pentru pregatirea si sustinerea examenului de consultant fiscal, publicate de o editura de profil, in ultimii 3 ani consecutivi. Predam cursuri de fiscalitate persoanlizate, iar unii abonati la revistele noastre lucreaza la ANAF.      
 
Telefon special : + 4 0740 031 795  ; email:  adrian@bentaconsult.ro 
 
Cere o oferta de pret pentru certificare declaratii fiscale! Cere o oferta de pret pentru alerta fiscala. Cere o oferta de pret pentru o revista de excelenta in fiscalitate ! Un e-mail nu costa nimic si poate avem cel mai bun pret !
   Home - Consultant Fiscal      Domeniu de activitate
        Putem veni in ajutorul dumneavoastra prin asistenta acordata de un consultant fiscal in  urmatoarele domenii:
- Impozit pe profit. Putem intocmii studii asupra optimizarii metodelor de amortizare fiscala, opinii asupra deducerii cheltuielilor, oportunitati de constituire a provizioanelor, studii de caz, ajutor la intocmirea declaratie 101
- Impozitul pe venitul microintreprinderilor privind modul de  calcul, raportare, exceptii, depasirea plafonului cifrei de afaceri.
- Taxa pe valoarea adaugata, cu ajutorul in calcul, raportare, cazuri speciale, achizitii intracomunitare, export, taxare inversa, importuri, determinare prorata, ajustare TVA in cazul bunurilor de capital, a modul de intocmire a decontului de TVA, declaratia 390, declaratia 394, a decontului special de TVA
         
- Autorizatii accize, intocmire documentatii, calcul, exigibilitate, rambursari, reprezentare in relatia cu administratia financiara, intocmirea decontului de accize.
 
- Impozitul pe venitul persoanelor fizice dintre care amintim: modul de impunere a veniturilor din conventiile civile, veniturilor relizate in strainatate, venituri din activitati independente, venituri din activitatea de brocheraj, venituri din salarii.
 
- Asigurari sociale, in interpretarea legilor speciale, ce reglementeaza  contributia la asigurarile sociale, la asigurarile sociale de sanatate, la fondul de somaj. Consultanta fiscala poate fi  focalizata doar pe un anumit domeniu in relatia cu Casa de Sanatate, Casa de Pensii sau Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca.
 
- Impozite locale. Asistenta noastra poate fi acordata in relatia de determinare, calcul si raportare a taxelor la bugetul local propunadu-va solutii de optimizare a impozitelor si taxelor locale platite prin aplicarea metodelor stabilitate de codul fiscal: reevaluare cladiri, scutiri la plata pentru anumite categorii de active si activitati economice. 
 
- Depunere declaratii, urmarind termenele si sanctiuni pentru nedepunerea acestora, reglari fise pe contribuabil sau prin asistenta acordata departamentului de contabilitate si resurse umane din cadrul unei societati comerciale. Obtinerea certificatului de atestare fiscala poate fi un domeniu de colaborare.
- Expertiza fiscala judiciara sau extrajudiciara la solicitarea persoanelor interesate. Acest domeniu acoperea o paleta de servicii pornind de la contestarea unei amenzi primita de la autoritatea fiscala pana la sustinerea in instanta a cauzei unui contribuabil.  
 
- Alte servicii specifice activitatii fiscale dintre care amintim studii privind sistemele de impozitare din diverse state sau oportunitatea intre cota impozitului din tara si prevederia din conventia de evitare a dublei impuneri.
 
    Serviciile pot fi prestate atat pe o tema punctiforma cat si pe baza de abonament lunar pentru un portofoliu de lucrari stabilit la contractare.
 
 
 
AL 02/2015 - OMFP 1802/2014 - noile reglementari contabile
AL 12/2015 - Extinderea cotei reduse de TVA pentru toate serviciile de cazare
AL 30/2015 - Modificare reglementari contabile conforme cu IFRS
AL 53/2015 - Modificare norme de aplicare Cod fiscal
 
Un  consultant fiscal este alaturi de tine ! Impreuna vom gasi solutii la probleme de fiscalitate,  taxe si impozite, procedura fiscala sau vom identificas olutii de optimizare fiscala ! Contabilitatea si declaratiile de depus, nu mai sunt doar surse de amenzi! Jurnalele de tva si actele contabile trebuie acum doar sa te ajute !
..................................................................................................................................................................................
Domeniile :  www.bentaconsult.ro , www.itva.ro , www.taxare.ro precum si marcile "Prietenii Contabilitatii ,"Prietenii Fiscalitatii", " Alerta fiscala" sunt detinute de persoana fizica autorizata Adrian Benta.
Adresa: Bucuresti, Sector 5, Str. Aleea Posada, Nr 8, Bl 31, Ap 19, cod postal 051414 Cod fiscal RO 22886383 
Tel: 021. 776 90 18; Fax: 0311.043.869; Mobil: 0765 216 760; 0723 530 139 ; 0740 031 795
 Tel ANPC - Bucuresti : 0800/080999