O echipa dinamica pentru probleme fiscale. Cabinet individual Consultant fiscal. Solutii de consultanta fiscala.
 
Dati-ne legi clare si precise, de neschimbat;
                                          a interpreta legile este aproape acelasi lucru cu a le corupe. Voltaire
 
 
 
 
                            Telefon rapid: 0765.216.760 , 0723.530.139
Utile:
 
 • De ce avem nevoie de un consultant fiscal? Avem nevoie de un consultant fiscal pentru ca legea fiscala este greoaie, confuza si uneori neinteleasa! Avem nevoie de traducerea Codului fiscal!
 • Activitatea  de consultanta fiscala nu s-a inventat in Romania! Este ceruta de companiile din afara ce sunt prezente si la noi pentru ca stiu ca solutiile de fiscalitate provin de la consultanti fiscali. Managerii acestora s-au obisnuit sa apeleze la servicii specializate din afara companiei, nu pentru ca nu au incredere in departamentele proprii, ci pentru puncte de vedere emise de consultanti fiscali specializati in taxe. Tot acestia le acorda asistenta fiscala in litigii!

Consultant Fiscal. Echipa noastra de consultanti fiscali elaboreaza solutii de consultanta fiscala. Avem o experienta vasta in elaborarea de solutii fiscale inclusiv  expertize pentru instantele de judecata competente sau pentru autoritatile fiscale. Probabil suntem singura organizatie din tara ce a redactat, cele mai profunde, cuprinzatoare si vandute grile  pentru pregatirea si sustinerea examenului de consultant fiscal, publicate de o editura de profil, in ultimii 3 ani consecutivi. Predam cursuri de fiscalitate persoanlizate, iar unii abonati la revistele noastre lucreaza la ANAF.      
 
Telefon special : + 4 0740 031 795  ; email:  adrian@bentaconsult.ro 
 
Cere o oferta de pret pentru certificare declaratii fiscale! Cere o oferta de pret pentru alerta fiscala. Cere o oferta de pret pentru o revista de excelenta in fiscalitate ! Un e-mail nu costa nimic si poate avem cel mai bun pret !
   Home - Consultant Fiscal      Prietenii Contabilitatii
 
 • Prietenii Contabilitatii este o revista electronica de contabilitate, cu aparitie saptamanala in fiecare miercuri. Aceasta este editata pe trei nivele de dificultate  si este adresata tuturor celor ce lucreaza in domeniul financiar – contabil. Sub acelasi nume regasim trei publicatii cu un continut diferit, pe mai multe nivele de dificultate:
  • Prietenii Contabilitatii - Bazele contabilitatii. Click pentru a deschide numarul de prezentare !
    
   Publicatie electronica adresata persoanelor debutante si in primii ani de activitate in domeniul financiar contabil. Este o publicatie cu primele conturi si monografii contabile si debut in calcul de taxe, depunere de declaratii.

   Prietenii Contabilitatii - Mediu executiv Click pentru a deschide numarul de prezentare !

   Publicatie electronica adresata persoanelor cu pregatire de executie in operarea si pregatirea situatiilor financiare, depunerea de declaratii. Persoane ce deja au efectuat inchideri de luna si depuneri de declaratii sau intocmiri de situatii financiare anuale.

   Prietenii Contabilitatii - Senior expert   Click pentru a deschide numarul de prezentare !

   Publicatie electronica care se adreseaza persoanelor cu pregatire de nivel ridicat in intocmirea situatiilor financiar – contabile, calcul impozite, depunere declaratii. Aceasta revista se adreseaza celor ce trebuie sa gaseasca si sa implementeze solutii la situatii concrete din contabilitate, persoane ce conduc contabilitatea si reprezinta contribuabilul in fata inspectiilor de specialitate.
 • Revista Prietenii Contabilității se dorește a fi un produs complet, un prieten ce vă oferă soluții clare și precise în domeniul contabil si fiscal cu un cost redus. Fiecare număr al publicației noastre vă pune la dispoziție solutii de inregistrari contabile, monografii contabile, solutii de consultanta fiscala, precum si actele normative publicate in domeniul financiar contabil in forma tiparita in Monitorul oficial.
 • Ce avantaje are un abonat al revistei ?
   • Un abonat este intotdeauna informat la zi, in timp real, cu prezentarea noilor modificări legislative, apărute de la ultimul număr al revistei și până la zi. Sunt tratate toate modificările legislative publicate în Monitorul Oficial privind domeniul fiscal și financiar-contabil. In plus, un abonat poate descarca gratuit legislatia in domeniul financiar contabil, printr-un simplu clik ! Ca medie, in revista gasim actele normative din domeniu financiar contabil sau fiscal, in termen de 3 - 4 zile de la publicare. Practic analizam in paralel prevederea normativa cu opinia specialistilor nostrii, iar cititorul are intotdeuna o experienta mai bogata prin analize diferite.
   • Publicam in revistele noastre monografii contabile punctuale pentru cele mai frecvente, diverse sau dificile activități contabile. Anual vom depasii un numar de 300 de monografii contabile, 300  de subiecte de consultanta fiscala si peste 300 de subiecte de contabilitate. Toate aspectele contabile sunt analizate si fiscal. Monografiile sunt insotite de note explicative sau de trimiteri la reglementarile fiscale, indicandu-se si tratamentul fiscal sau declaratiile de depus. Desigur,monografiile contabile sau solutiile de consultanta sunt structurate si adecvate pe nivele de dificultate ale revistei.
   • 52 de aparitii intr-un an ! 156 de reviste in pachetul complet !  Cu siguranta cu mult mai mult decat o revista clasica lunara ! O echipa foarte dinamica si  foarte competitiva ne permite redactarea revistei saptamanal. Un abonament pachet cu toate cele 3 nivele ale revistei aduce clientului nostru nu mai putin de 156 de reviste de contabilitate si fiscalitate  cu continut diferit intr-un an de abonament.
   • Redactam soluții de consultanță contabilă la întrebări trimise de colaboratori. Se prezintă răspunsul echipei la intrebari, cum ar fi monografii contabile si solutii contabile la cererea clientului.
   • Redactam soluții de consultanță fiscală la  spete trimise de colaboratori.Echipa redactionala  propune soluții fiscale, conforme cu cadrul normativ în vigoare, în legătură cu impozitul pe profit, TVA, impozitul datorat de nerezidenți, accize, taxele locale, asigurările sociale și impozitul pe venitul din salarii.
   • Nu exista intarzieri in transmiterea revistei! Prin comunicarea electronica, nu se inregistreaza intarzieri in transmiterea revistei la clienti, cum  se intampla destul de des si uneori neagreabil pentru publicatile  pe hartie. Sunt peste 35 de numere ale revistei editate in perioada anterioara, iar cu ajutorul internetului nu am intarziat nici o zi in transmiterea revistei la clienti !
   • Nu avem costuri cu transportul - avantaj client si preturi mai mici ! Comunicarea prin internet, si fie ca vrem fie ca nu vrem acestea sunt tendintele  viitorului, ne ajuta cu reducerea costurilor cu transportul. Astfel, pretul unitar al unei reviste este foarte competitiv.
   • Reziliere unilaterala a contractului ! Sa presupunem ca un client nu mai doreste continuarea abonamentului, din orice considerente. Ni se pare firesc sa poata rezilia abonamentul printr-o simpla notificare.
   • Colectia de reviste, cuprinsul numerelor editate anterior si mai multe informatii pot fi acesate aici : www.itva.ro
   •  Vreau mai multe informatii!  Vreau un draft de contract de abonament ? Cum le obtin ?
   • Suntem la dispozitia dvs la telefoanele 0765.216.760, 0723.530.139, 021.776.90.18.
   • Putem coresponda pe adresele de e-mail: office@itva.ro, emilia@bentaconsult.ro, adrian@bentaconsult.ro.
   • Puteti descarca draftul de abonament si analiza eventualele optiuni suplimentare pe site-ul: www.itva.ro

    
    
    
    
   AL 02/2015 - OMFP 1802/2014 - noile reglementari contabile
   AL 12/2015 - Extinderea cotei reduse de TVA pentru toate serviciile de cazare
   AL 30/2015 - Modificare reglementari contabile conforme cu IFRS
   AL 53/2015 - Modificare norme de aplicare Cod fiscal
    
   Un  consultant fiscal este alaturi de tine ! Impreuna vom gasi solutii la probleme de fiscalitate,  taxe si impozite, procedura fiscala sau vom identificas olutii de optimizare fiscala ! Contabilitatea si declaratiile de depus, nu mai sunt doar surse de amenzi! Jurnalele de tva si actele contabile trebuie acum doar sa te ajute !
   ..................................................................................................................................................................................
   Domeniile :  www.bentaconsult.ro , www.itva.ro , www.taxare.ro precum si marcile "Prietenii Contabilitatii ,"Prietenii Fiscalitatii", " Alerta fiscala" sunt detinute de persoana fizica autorizata Adrian Benta.
   Adresa: Bucuresti, Sector 5, Str. Aleea Posada, Nr 8, Bl 31, Ap 19, cod postal 051414 Cod fiscal RO 22886383 
   Tel: 021. 776 90 18; Fax: 0311.043.869; Mobil: 0765 216 760; 0723 530 139 ; 0740 031 795
    Tel ANPC - Bucuresti : 0800/080999